Omgeving

Om uw vakantie zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben wij voor u een aantal uitstapjes, bezienswaardigheden en evenementen in de omgeving van Egmond en Wemeldinge op een rijtje gezet. Waar nodig hebben wij de adressen en parkeergelegenheden erbij vermeld zodat u het met uw navigatie eenvoudig kunt vinden en parkeren.

Egmond aan Zee

De familiebadplaats Egmond aan Zee ligt in het Noord-Hollands Duinreservaat, een van de grootste natuurgebieden in ons land. 's Zomers zoekt u verkoeling in zee, en lokken daarna de zonnige terrasjes. In het najaar en 's winters is het heerlijk om een strandwandeling te maken of de ruige zee te aanschouwen vanuit een van de strandpaviljoens. De vakantiewoning Atlantic ligt op nog geen 500 meter van het strand. U wandelt zo de duinen in, tussen de Schotse Hooglanders en de konijnen.

Wemeldinge

Op Zuid-Beveland, in het hart van de provincie Zeeland, ligt het plaatsje Wemeldinge, direct aan het Nationaal Park Oosterschelde. In het rustige en schone water van de Oosterschelde kunt u uitstekend zwemmen, zeilen, surfen en duiken. Er is een strandje vlak bij uw vakantiewoning op het villapark. 's Morgens en 's avonds komen de bruinvissen u er steevast een bezoekje brengen. Het dorpje Wemeldinge ligt dichtbij tal van gezellige en historische plaatsen zoals, Yerseke, Goes, Antwerpen, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Veere. Natuurlijk zijn ook de Deltawerken een bezoek waard!